Veteraanien hiukset juhlakuntoon

Suomen satavuotisjuhlan kunniaksi haluamme haastaa kaikki suomen hiusalan ammattilaiset talkoisiin leikkaamaan sotiemme veteraanien sekä lottien hiukset ennen itsenäisyyspäivän juhlia.
Katso mukana olevat kampaamot

Tule mukaan leikkaamaan sotiemme veteraanien hiukset juhlavuoden kunniaksi.

Suomen satavuotisjuhlan kunniaksi haluamme haastaa kaikki suomen hiusalan ammattilaiset talkoisiin leikkaamaan sotiemme veteraanien sekä lottien hiukset ennen itsenäisyyspäivän juhlia. Ilmoita itsesi tai liikkeesi mukaan. Voit leikata hiuksia liikkeessäsi, työpaikallasi, kotonasi tai asiakkaiden luona.

Tule mukaan tukemaan heitä, jotka ovat velvollisuutensa jo maatamme kohtaan tehneet.

#juhlatukka100 -kampanja

Kampanjan on ideoinut Hiuksilla Hyvää ry ja se on tarkoitettu nöyräksi kunnioitukseksi heille, jotka ovat maamme itsenäisyyden edestä  taistelleet. Kampanja on tarkoitus toteuttaa valtakunnallisesti pelkästään vapaaehtoisvoimin, hyvää tahtoa ja nöyrää kunnioitusta noudattaen. Kampanjan nimissä tehdyistä leikkauksista asiakasta ei velvoiteta suorittamaan maksua.

Jokainen kampanjassa mukana oleva vapaaehtoinen kampaaja operoi hiustenleikkaukset omalla paikkakunnallaan itsenäisesti ja omatoimisesti joko omassa liikkeessään tai jalkautuen veteraaninen pariin. Joskus joukossakin on voimaa, ja mikäpä olisikaan parempi tapa vahvistaa oman ammattikunnan PR-kuvaa kuin lähteä hyväntekeväisyysretkelle naapuriliikkeen toimijoiden kanssa.

Tapahtumaan osallistuminen ei edellytä Hiuksilla Hyvää ry:n jäsenyyttä, mutta yhdistys tukee jäseniään #juhlatukka100-tapahtuman markkinoinnissa markkinointimateriaalien muodossa. Liittymällä yhdistykseen, saat käyttöösi markkinointituen tapahtuman osalta.

Liity jäseneksi

#Juhlatukka100

Share This