Tervetuloa mukaamme tekemään Hiuksilla hyvää!

KAMPANJAN KOHDE

Tapahtuman hyväntekeväisyyskohteena on tänä vuonna Ensi- ja turvakotien liitto, joka ohjaa kampanjasta kertyneet varat lähisuhdeväkivaltaan apua tarvitsevien turvakotitoimintaan.

Kampanjan ehdot asiakkaille ja kampaamoille

HairGood-leikkaukseen on oikeutettu henkilö, joka on onnistuneesti tehnyt lahjoituksen alla ilmoitetun maksutavan mukaisesti Ensi- ja turvakotien liitolle. Lahjoittajalla on halutessaan mahdollisuus luovuttaa leikkaus toisen henkilön käytettäväksi.

Lahjoitussummat riippuvat leikkauksen pituudesta: 30 € / 30 min (parturityöt) tai 45 € / 45 min (kampaamotyöt).

Kampanja-aika on 10.-11.2.2017. Mukana olevat kampaamot voivat itse päättää montako leikkausta / tuntia haluaa kampanjaan kuuluvaksi.

Kampanja perustuu vapaaehtoisuuteen, joten asiakkaalla on halutessaan mahdollisuus maksaa kampaustyö normaaliin tapaan kampaamolle. Tällöin hinnoittelussa noudatetaan kyseisen kampaamon voimassaolevaa hinnastoa. Tällöin maksettu työ ei ole lahjoitus, vaan normaalia yrityksen veronalaista tuloa, joka ei päädy hyväntekeväisyyteen.

Maksutavat

Maksu suoritetaan suoraan Ensi- ja turvakotien liiton tilille tekstiviestillä, liiton lahjoitussivuston kampanjapainikkeen kautta tai normaalina tilisiirtona.
Helsingin päätapahtumassa on mahdollista maksaa myös maksupäätteellä.

Maksu suositellaan sujuvuuden vuoksi tehtäväksi etukäteen, jotta saapuessasi kampaamoon, voit todistaa suorittaneesi maksuvelvoitteen.

Tekstiviestillä

Lähetä viesti:
LAHJOITA 5€/10€/20€ HIUKSILLAHYVÄÄ
NUMEROON: 16588

Lähetä viesti 2 tai 3 kertaa.
Esim: 45 € työssä lähetä kolme viestiä siten, että viestien kokonaissummaksi tulee yhteensä 45€.

Lahjoitussivulla

Lahjoituspainike suoraan
Ensi- ja Turvakotien liiton lahjoitussivulla.
Lahjoita joko 30€ tai 45€.

Tilisiirtona

Viestikenttään: ”Hiuksilla Hyvää”
Nordea: FI87 1012 3000 2074 54
OP: FI54 5541 2820 0132 00