Hae jäseneksi ja tule mukaan!

Toiminta-alueemme on siellä missä Sinäkin!

Liittymällä yhdistyksen jäseneksi, pääset mukaan tekemään hyväntekeväisyyttä. Toimintamme perustuu vapaaehtoisuuteen, joten voit itse päättää milloin haluat olla mukana tuottamassa hyvää mieltä ympärillesi!

Jäsenenä voit vaikuttaa myös tulevien tapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen. Lisäksi saat itsellesi sekä työpaikallesi Hiuksilla Hyvää ry:n tunnisteet, jotta myös asiakkaasi ovat tietoisia halustasi olla mukana tekemässä vapaaehtoisesti hyvää!

Jäseneksi hakeminen

Yhdistys on tarkoitettu hiusalan ammattilaisille sekä alaan kytköksissä oleville ihmisille. Jäseneksi voi hakea jokainen, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Yhdistyksen hallitus hyväksyy jäsenet hakemusten perusteella.

Varsinainen jäsen: Varsinaisena jäsenenä pääset mukaan yhdistyksen toimintaan sekä tekemällä että vaikuttamalla! Suurin osa yhdistyksen jäsenistä kuuluu varsinaiseen jäsenistöön. Varsinaisilla jäsenillä on mahdollisuus halutessaan ottaa osaa yhdistyksen järjestämiin hyväntekeväisyyskampanjoihin sekä mahdollisuus vaikuttaa yhdistyksen päätöksiin. 

Kannatusjäsen: Kannatusjäseneksi voi liittyä yksityishenkilö, yhdistys tai yritys, joka kannattaa yhdistyksen toimintaa. Kannatusjäsenellä ei ole jäsenmaksua lukuun ottamatta velvoitteita, eikä vastuuta yhdistyksessä. Kannatusjäsen ei voi tulla valituksi yhdistyksen hallitukseen eikä hänellä ole äänioikeutta. Kannatusjäseneksi liitytään maksamalla summaltaan vapaaehtoinen jäsenmaksu, joka on kuitenkin vähintään jäsenmaksun suuruinen. 

Jäsenmaksu  vuonna 2018: Varsinaiset jäsenet 20 euroa. Kannatusjäsenet vähintään 20 euroa.

Jäsenyys alkaa jäsenmaksun suorituspäivämäärästä. Lasku jäsenmaksusta lähetetään sähköpostiin, kun Hiuksilla Hyvää ry:n hallitus on vastaanottanut ja hyväksynyt hakemuksen. Jäsenyys jatkuu, kun vuosittainen jäsenmaksu on maksettu. Jäsenyys raukeaa, jos jäsenmaksun jättää maksamatta.

 

Jäsenhakemuslomake

Haen jäsenyyttä:

Olen tutustunut yhdistyksen sääntöihin ja hyväksyn ne

14 + 12 =

Share This