Hae jäseneksi ja tule mukaan!

Toiminta-alueemme on siellä missä Sinäkin!

Liittymällä mukaan yhdistyksen jäseneksi, saat aina viimekäden tiedon milloin ja missä tapahtuu seuraava hyväntekeväisyystempaus.

Mahdollistamme yhdistyksen jäsenille lainmukaisen kanavan hyväntekeväisyystulojen keräämiseen omissa toimipisteissään yhdistystilin sekä rahankeräysluvan myötä. 

Toimintamme perustuu vapaaehtoisuuteen, joten voit aina itse päättää haluatko olla omalla panoksellasi mukana tuomassa hyvää mieltä omalla ammattitaidollasi.

Jäsenenä pääset mukaan osallistumaan tulevien tapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen. Lisäksi saat itsellesi sekä työpaikallesi Hiuksilla Hyvää ry:n tunnisteet, jotta myös asiakkaasi ovat tietoisia halustasi olla mukana tekemässä vapaaehtoisesti hyvää!

 

Jäseneksi hakeminen

 

Yhdistys on tarkoitettu hiusalan ammattilaisille sekä alaan kytköksissä oleville ihmisille. Jäseneksi voi hakea jokainen, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Yhdistyksen hallitus hyväksyy jäsenet hakemusten perusteella.

Varsinainen jäsen: velvollisuuksiin kuuluu maksaa jäsenmaksu ja olla vahingoittamatta huomattavasti yhdistystä.

Kannatusjäsen: Yksityishenkilö, ry tai yritys. Kannatusjäsen kannattaa yhdistyksen toimintaa. Ei velvoitteita yhdistystä kohtaan jäsenmaksua lukuun ottamatta.

Jäsenmaksu 2017-2018: 20 euroa. Maksamalla jäsenmaksun vuoden 2017 puolella, saa jäsenyyden koko vuodeksi 2018.

Jäsenyys alkaa jäsenmaksun suorituspäivämäärästä. Lasku jäsenmaksusta tulee sähköpostiin, kun Hiuksilla hyvää Ry:n hallitus on vastaanottanut ja hyväksynyt hakemuksen. Jäsenyys on voimassa siten, että kuluvan vuoden loka-joulukuussa saapunut hakemus luetaan tulevan vuoden jäsenyydeksi. Tammi-lokakuussa saapuneet hakemukset luetaan kuluvan vuoden jäsenyydeksi. Jäsenyys jatkuu, kun vuosittainen jäsenmaksu on maksettu. Jäsenyys raukeaa, jos jäsenmaksun jättää maksamatta.

Jäsenhakemuslomake

Haen jäsenyyttä:

Olen tutustunut yhdistyksen sääntöihin ja hyväksyn ne

3 + 6 =

Share This